ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για γάμο

Κλείστε μαζί μας, μέχρι και τις 30/7/2014, τη φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη του γάμου σας και κερδίστε.

Η Arte Cinematica επαναλαμβάνει την επιτυχημένη προσφορά της τώρα και για τα ζευγάρια που θα μας εμπιστευθούν για το φθινοπωρινό ή χειμερινό γάμο τους.

Το δώρο περιλαμβάνει:

1/ Καλλιτεχνική στούντιο φωτογράφηση υψηλών προδιαγραφών

2/ Επεξεργασία και ρετούς των επιλεγμένων φωτογραφιών

3/ Σχεδιασμός και ειδικό art design του βιβλίου ευχών

4/ Εκτύπωση του βιβλίου ευχών
 

Συνολική αξία δώρου 400 euro.

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας η οποία, εκτός των άλλων, θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τον φωτογραφικό φακό αλλά και με τους ανθρώπους που θα καταγράψουν την σημαντική μέρα της ζωής σας. Φυσικά θα εντυπωσιάσετε και τους καλεσμένους σας με ένα πραγματικά ξεχωριστό βιβλίο ευχών.

Δείτε δείγματα δουλειάς μας από φωτογραφία και βίντεο γάμου, και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στα τηλέφωνα 6943100360, 6977618192 ή και στο mail info@artecinematica.com 

Η προσφορά ισχύει για όλα τα ζευγάρια που θα κλείσουν, μέχρι και τις 30/7/2014, την πλήρη κάλυψη του γάμου τους από την Arte Cinematica, για οποιαδήποτε ημερομηνία μέσα στο 2014, υπό την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας τη συγκεκριμένη ημερομηνία του γάμου.

Σημειώνεται ότι η φωτογράφιση στο στούντιο θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 1 μήνα πριν την τέλεση του γάμου για να μπορεί να παραδοθεί εντός χρόνου το άλμπουμ.