Η νικήτρια του διαγωνισμού της Arte Cinematica

"Η εμπειρία της φωτογράφισης στην Arte Cinematica ήταν μοναδική. Η προσέγγιση είναι πρώτα σε φιλικό επίπεδο και έπειτα σε επαγγελματικό

ώστε να νιώθεις πως σε φωτογραφίζουν δύο καλοί φίλοι που ξέρεις χρόνια, με αποτέλεσμα το οποιοδήποτε άγχος να εξαφανίζεται. Θα πρότεινα σε όλους να ζήσουν την εμπειρία της επαγγελματικής φωτογράφισης σαν ένα όμορφο δώρο που μπορούν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Ευχαριστώ θερμά τους Άρη Νικολαίδη και Κώστα Πέτσα για αυτή την φανταστική εμπειρία που μου χάρισαν και για το υπέροχο αποτέλεσμα."

Βένια.

Η Βένια Παστάκα, νικήτρια του διαγωνισμού μας, φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο στούντιο με vintage concept και ρούχα από την Κατερίνα Καρούσου. Την ευχαριστούμε για τα καλά της λόγια. Μια φωτογράφιση τέτοιου επιπέδου είναι μιά ξεχωριστή εμπειρία που όλοι την αξίζουν και φυσικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να την πραγματοποιήσουν. Απλώς κάντε ένα κλικ εδώ.

Δείτε παρακάτω κάποια στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της προετοιμασίας. Την ολοκληρωμένη φωτογράφιση μπορείτε να δείτε εδώ.