Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μας

Ο διαγωνισμός για δωρεάν φωτογράφιση στο στούντιο της Arte Cinematica ολοκληρώθηκε σήμερα. Έφτασε λοιπόν η στιγμή...

...της ανακοίνωσης του τυχερού νικητή.

Πριν φθάσουμε σε αυτό, θα θέλαμε να σας πούμε μερικά πράγματα. Καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την εκτεταμένη συμμετοχή, η οποία αποδεικνύει την εμπιστοσύνη σας στην Arte Cinematica.

Μας άρεσε ότι οι συμμετοχές ήταν μοιρασμένες, κάτι που δείχνει ότι όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, δίνουν μεγάλη σημασία στο να έχουν κάποια στιγμή στη ζωή τους ένα σύνολο φωτογραφιών υψηλού επιπέδου. Ξεκινώντας το διαγωνισμό, η πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε ευρύτερα γνωστή τη δυνατότητα της στούντιο φωτογράφισης σε μη επαγγελματίες μοντέλα. Να έρθει δηλαδή ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας στο στούντιο να φωτογραφηθεί μόνος του ή και με την οικογένειά του, να έρθει για μια business φωτογράφιση, ή για να κάνει ένα Mini book, ή ακόμη εν τέλει για να αποκτήσει φωτογραφίες ενός εαυτού που όλοι κρύβουμε μέσας μας. Είναι κάτι που σε όλους αξίζει, αλλά κανείς δε μπαίνει στη διαδικασία να το σκεφτεί και να το αποφασίσει.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι συνολικά η προσπάθειά μας να διαδώσουμε περισσότερο τη στούντιο φωτογράφιση μέσω του διαγωνισμού πέτυχε. Δε χρειάζεται τελικά να περιμένει κάποιος την ημέρα του γάμου του για να έχει αξιόλογες επαγγελματικές φωτογραφίες.

Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο που ενδιαφέρει περισσότερο. Μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων, πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού μας αναδείχθηκε η Μικαέλα Θεοφανοπούλου. Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail. Σε περίπτωση όπου δεν  επιτευχθεί η σχετική επικοινωνία μαζί της μετά από 5 ημέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη άλλου νικητή. Μετά τη διαδικασία της φωτογράφισης θα δημοσιεύσουμε επιλεγμένες φωτογραφίες, αλλά και παραλειπόμενα από το backstage στο blog μας. Για να μην το χάσετε, εγγραφείτε στη λίστα αποδεκτών μας για να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές της Arte Cinematica.

Update: Λόγω μη επίτευξης επικοινωνίας με την πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού, η κλήρωση επαναλήφθηκε την Κυριακή 16/3 και πρώτη επιλαχούσα νικήτρια αναδείχθηκε η Βένια Παστάκα.